Skip to content

Verhuur testmateriaal

Voor orthopedagogen en (GZ-)psychologen is het mogelijk om testmateriaal te huren bij Bureau Bloeiwijs. Handig wanneer je als zelfstandige werkt en incidenteel een intelligentietest wilt gebruiken. Door bijvoorbeeld de WISC-V of WPPSI-IV te huren is het mogelijk intelligentieonderzoek te doen zonder het kostbare testmateriaal zelf te moeten aanschaffen.

Voor wie?

Bureau Bloeiwijs verhuurt de testmaterialen alleen aan psychologen of (ortho)pedagogen met een psychodiagnostische bevoegdheid. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@bloeiwijs.com.

Particulieren komen niet in aanmerking.

Het testmateriaal

De volgende tests zijn te huur bij Bloeiwijs:

  • WPPSI-IV-NL | Wechsler Preschool and Primary Scale of Intelligence. Test voor het bepalen van de algemene intelligentie van kinderen van 2;6 jaar t/m 7;11 jaar
  • WISC-V-NL | Wechsler Intelligence Scale for Children-III/V-NL. Test voor het bepalen van de algemene intelligentie van kinderen van 6 t/m 16 jaar.
Heeft u interesse in het huren van een van mijn andere tests of vragenlijsten dan is dat in overleg soms mogelijk. 

Huurprijs

De intelligentietests kunnen worden gehuurd voor 3 dagen of voor 7 dagen (standaardtermijnen). De prijs bedraagt €125,- voor een huurperiode van 3 dagen en €200,- voor een huurperiode van 7 dagen (excl. BTW). 

Prijzen zijn inclusief één set testformulieren (scoreformulier, responsformulier 1a/1b, responsformulier 2). Bij de uitleen van de testen is het mogelijk om extra scoreformulieren en responsformulieren bij te kopen. Geef vooraf bij uw reservering op hoeveel u waarvan nodig heeft. Kosten bedragen 10 euro per formulier.

Bij aanvang van de huurperiode wordt een borgbedrag gevraagd van 500 euro. Dit zal worden teruggestort indien het testmateriaal in oorspronkelijke staat ontvangen is op de afgesproken datum.

Afhalen & retourneren

Het testmateriaal dient te worden opgehaald en geretourneerd in Meppel. 

Voorwaarden

Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met info@bloeiwijs.com of het contactformulier invullen.

Meer informatie over de verhuur van testmateriaal?